Informatie

We stellen u een online contactformulier ter beschikking waarmee u heel gemakkelijk contact met ons kunt opnemen voor elk verzoek om aanvullende informatie.
Vul gewoon de velden in en schrijf uw bericht in het daarvoor bestemde tekstvak.
Uw bericht zal rechtstreeks naar ons receptieteam worden gestuurd, die u zo snel mogelijk zal antwoorden. U kunt in uw verzoek aangeven of u gecontacteerd wilt worden via e-mail of telefoon.
U kunt dit formulier gebruiken voor elke bevestiging van de beschikbaarheid, een speciaal verzoek om uw verblijf of hulp bij het maken van uw reservering.

Wij zullen u voorzien van de aanvullende informatie die u nodig heeft en kunnen u helpen bij uw keuze en bij de afronding van uw reservering. Uw vragen kunnen gaan over de werking van onze camping in Baskenland, de verhuur van uitrusting, de sanitaire situatie of de configuratie van de verschillende locaties ...
Wij zullen u met de grootste nauwkeurigheid antwoorden! We kunnen u ook informeren over de omgeving van de camping en in het bijzonder over de evenementen en festiviteiten die tijdens uw verblijf kunnen plaatsvinden.
Een vraag over toegang tot ons privémeer, openingstijden van onze diensten en recreatieve voorzieningen, of ons beleid met betrekking tot huisdierenzorg?
We zijn hier om te antwoorden.* Verplichte velden


 

Om uw rechten te kennen en uit te oefenen, in het bijzonder om uw toestemming in te trekken voor het gebruik van de gegevens die door middel van dit formulier zijn verzameld, gelieve ons privacybeleid te raadplegen.