Restaurant

Het restaurant La Table de Larrouleta in Urrugne

La Table de Larrouleta, in Urrugne, is volledig gerenoveerd in 2019 en is een moderne plek geworden met een warme en vriendelijke sfeer. 

U kunt proeven van lokale specialiteiten uit Baskenland, samengesteld door onze chef-kok, zoals huisgemaakte pizza's en vele andere gerechten die het hele gezin zullen bekoren.

ONTDEK HIER ONS MENU.

Al onze gerechten kunnen worden geproefd in het restaurant of op ons buitenterras, maar ook direct op uw staanplaats aan het meer, dankzij onze afhaalservice. 

Zin om zachtjes wakker te worden? Het restaurant, La Table de Larrouleta, biedt u vanaf april elke ochtend een ontbijtformule aan. 's Middags voor een diepvriesbeker, een wafel, een crêpe of een drankje, of 's avonds voor een aperitief met familie of vrienden, ons barteam staat klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Ontdek hier onze aperitief- en wijnkaart. Ons restaurant in Baskenland is van februari tot november elke avond geopend. Van half april tot eind september is het de hele dag open.

Tijdens de eindejaarsvakantie is het restaurant ook 's avonds geopend.


Supermarkt: Baskische producten om te kopen

In ons restaurant vindt u een kruideniershoek met veel artikelen, benodigdheden, lokale producten en vers brood en gebak.

Het restaurant op Instagram