Nieuws

Volg al het nieuws op Camping Baskenland

Mis niets van wat er op de camping van Larrouleta gebeurt door deze pagina regelmatig te bekijken! We delen met u al het nieuws van onze site, belangrijke data en informatie die nuttig voor u kunnen zijn. Ons nieuws onthult de dynamiek van ons establishment, altijd bereid om te verbeteren voor uw welzijn. U vindt hier de veranderingen die we hebben doorgevoerd en die we blijven maken aan onze faciliteiten en apparatuur gedurende de seizoenen sinds 2015: uitbreiding van het terras van het restaurant, renovatie van PMR-sanitaire voorzieningen of oprichting van de Aquazone . De ontwikkelingen van het gebied die betrekking hebben op de camping of zijn directe omgeving worden ook aan u gerapporteerd, zoals het creëren van een fietspad dat de Larrouleta verbindt met het centrum van Urrugne. We zijn trots om in deze sectie de labels aan te kondigen die we krijgen voor onze kwaliteitsinitiatieven, zoals het eco-label dat we in 2014 hebben verkregen en dat twee jaar is verlengd. Neem een ​​date: we nemen niet op in onze nieuwsdatums voor het openen van reserveringen voor de zomervakantie! Een klik op de knop "om meer te weten" geeft u toegang tot de details van elk nieuws. De chronologische rangorde stelt u in staat om in één oogopslag te weten of er nieuwe artikelen zijn gepubliceerd. U kunt ook bladeren door de krantenkoppen om onze oude advertenties te bekijken.

Vind hier de hele camping Larrouletta nieuws.

Privé sanitair hebben op de camping !

We informeren u dat we nu privé sanitair hebben op de camping. Ze bevinden zich op de eerste verdieping van sanitair 3 (meerzijde). Premium hutten (1 wastafel, 1 douche, 1 toilet) beginnen bij € 100 per week, premium familiehutten (2 wastafels, 2 douches, 1 toilet) beginnen bij € 130 per week. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!
Meer info »

Aquazone heropent in juni

De Aquazone van camping Larrouleta heropent zijn deuren voor het weekend van 11-12 juni. De Aquazone zal in juni elk weekend toegankelijk zijn en daarna elke dag van de week in juli en augustus!

Meer info »

Reserveer nu je staanplaats voor deze zomer

Reserveer nu je staanplaats voor deze zomer!
Meer info »

Information mandatory mask

Due to a new directive taken by the government, wearing a mask will be mandatory in all closed places accepting people such as the reception, the restaurant, the laundy area, the game room and the sanitary. Please, remember to bring your masks for your stay! Meer info »