Socoa

Ciboure en Urrugne delen dit schilderachtig gehucht, bekend om zijn vesting die het haventje beschermd, de visrestaurants en watersportactiviteiten. U kunt naar het strand van Socoa via een rustig weggetje waar maar weinig auto s komen

Te bezoeken in Ciboure Socoa

Ciboure onderscheidt zich van andere steden in Baskenland door zijn architecturale rijkdom. In gevolg, heeft deze stad een aantal van de mooiste architecturen van het Baskische grondgebied. Oude piraat stad Ciboure Socoa je mooie ontdekkingen tijdens uw vakantie in Baskenland. De te bezoeken monumenten zijn talrijk. Te beginnen met de Fort Socoa, een imposante werk dat diende als wallen met uitzicht op de baai van Saint-Jean-de-Luz. Het werd gebouwd onder het bewind van Lodewijk XIII en verbeterd door Vauban. Het bezoek is toegankelijk voor het grote publiek. Het Maurice Ravel House, de componist van de bolero, is ook een essentiële stap. Dit stenen huis ligt tegenover de jachthaven van Ciboure en trekt bezoekers. Het bezoek aan de Saint Vincent kerk verleidt meer dan één bezoeker, dankzij de achthoekige klokkentoren. Andere monumenten wachten op uw bezoek aan Socoa Ciboure. Deze omvatten de Bourdagain Toren, Fontein, thuis blauweregen, Villa Leihorra, de maagd Muskoa Ciboure ... Maar het is ook een opmerkelijke badplaats aan de Atlantische kust. De stranden van Socoa worden gewaardeerd om hun schoonheid en rust. U kunt de geneugten van het strand combineren met historische ontdekkingen.

Activiteiten in Ciboure Socoa

De stranden van Socoa en Ciboure zijn ideaal voor gezinnen. De enorme stranden aan de kleine kant worden beschermd door de dijken van de baai om veilig te zwemmen. De stranden van Socoa, Carré, Fort, Port en Dériveurs vullen het hele jaar niet. Watersport is ook essentieel. Liefhebbers van de zee en watersporten kunnen gaan zeilen, windsurfen, duiken, jetskiën en vele andere Bay. Sommigen aarzelen niet om te parachutespringen om ongeëvenaarde sensaties te ervaren! Je kunt altijd boottochten maken met je geliefden. Andere activiteiten zoals zeevisserij, golf, Baskische pelota spreken liefhebbers van het buitenleven aan. Vergeet niet dat het kustpad van de Baskische kust naar Ciboure Socoa gaat. Gemakkelijk te bereiken, zal deze cursus ontdekt u een rijk en uniek erfgoed met het klooster van de recolletten, vuurtorens, Fort Socoa, de semafoor, de Maagd van Muskoa ... De festivals en evenementen die plaatsvinden regelmatig in Socoa en Ciboure zijn ideale gelegenheden om meer te weten te komen over de lokale cultuur.