Standaard kamperplaats

Plaatsen van 80 m² in Urrugne

Kom bij ons voor een droomvakantie en maak een keuze uit onze vlakke, beschutte, half beshutte of zonnige kampeerplaatsen.

Deze zijn minimaal 80 m², op gras of op grind (voor meer comfort in de winter) en bieden u stilte, ruimte en rush.Als u wilt kunt u elektra (5A of 10A) op uw kampeerplaats krijgen (10A naar gelang beschkbaarheid)

Kamperen in een comfortabele omgeving in Baskenland

Het hele jaar door biedt camping Larrouleta kamperen in een bevoorrechte omgeving aan de Baskische kust, vlakbij de oceaan, het bewaarde kustpad en de mooiste stranden van Baskenland.
Met de bergen als achtergrond, vindt u in Larrouleta schaduwrijke percelen van grote en prachtige bomen, begrensd door heggen voor uw rust.
U zult elke dag genieten van de voordelen van het buitenleven en de wildernis, evenals het beste comfort voor uw vakantie: sanitair gerenoveerd, aangelegd park dat in alle seizoenen wordt onderhouden, elektriciteit van 5 of 10 ampère volgens uw behoeften, ruime plaatsen en mogelijkheid om op vier poten bij je onafscheidelijke metgezel te blijven.

Prijzen

Simuleer de prijs van uw verblijf door deze link te volgen (alleen de data en gegevens van uw verblijf zijn nodig om de simulatie uit te voeren).

Standard herbe

Standard gravier