San Sebastian

Larrouleta, een camping in de buurt van San Sebastian

De camping Larrouleta ligt op slechts 30 kilometer van de stad San Sebastian, ook wel Donostia genoemd. Logeren bij onze camping in het Franse Baskenland caravan of tent biedt snelle toegang tot Donostia stad van het Spaanse Baskenland, zowel met de auto via de snelweg of via de topo, kleine trein van Hendaye, grensstad van Irun in Spanje.

Toerisme in San Sebastian

San Sebastian is een van de mooiste steden in Spanje (San Sebastian in het Frans). Deze stad van menselijke maat combineert traditie en moderniteit en onderscheidt zich cultureel met zijn internationale film- en jazzfestivals, maar is ook de hoofdstad van "pintxo". Gastronomie neemt een belangrijke plaats in, u kunt genieten van tapas met vrienden of familie.

Moet tours in San Sebastian zien

Beroemd om de schoonheid van de haven en de rijkdom van zijn architecturale erfgoed, de stad San Sebastian in Spanje wordt ook wel de "parel van Cantabrië". Niet te missen bij een bezoek aan het prachtige strand van de stad gelegen tussen rotsachtige bergen Igeldo en Urgull, de romantiek van de oude stad, of de charme van de Belle Époque van het Victoria Eugenia theater, Perla baden en het Maria Christina hotel. Beklim de berg Urgull om de wallen van de stad en hun geweren te ontdekken en om een ​​uniek uitzicht op de baai te bieden. Een andere attractie is de paleizen en kastelen (Royal Miramar Palace, het paleis van de hertog van Mandas, de neoklassieke paleis Aiete en Chateau de la Motte) en religieuze gebouwen (barok basiliek Santa Maria Cathedral Buen Pastor, of de gotische kerk van St. Vincent).

San Sebastian, een stad op menselijke afmetingen waar traditie en moderniteit samengaan, is één van de mooiste steden van Spanje. Heeft zich weten te onderscheiden op cultureel gebied met zijn internationale film- en jazz festivals, en is eveneens de hoofdstad van de «pintxo», Baskische tapas. De gastronomie heeft hier zijn stempel gedrukt.


www.sansebastianturismo.com