Bayonne

Bayonne, een stad om te bezoeken tijdens uw verblijf

Gelegen aan de voet van de Pyreneeën, aan de Atlantische kust, de stad van Bayonne verwelkomt u het hele jaar in zijn zeeklimaat. Ze heeft het geheim charme van een versterkte stad terwijl ze open voor de wereld dankzij de haven, de Nive en de Adour. Stad van kunst en geschiedenis, Bayonne heeft een uitzonderlijke geografische ligging. Het is bekend om zijn mooie oude huizen prachtig gerestaureerd, de dokken, musea, kastelen, en de citadel, Bayonne woning is zeer zeldzaam vanwege de indeling van de stad.

Te bezoeken in Bayonne:

Bayonne is rijk aan een uitzonderlijk cultureel en gastronomisch erfgoed. Geclassificeerd als "Stad van Kunst en Geschiedenis" sinds 2012, Bayonne nodigt u tijdens uw wandelingen naar de beste plaatsen en bezienswaardigheden van de stad als de gotische kathedraal, de kathedraal St. Mary's te ontdekken, uitgeroepen tot Unesco World Heritage . De prachtige kloostergang is een ideale plek om te mediteren, kunt u ook de mysteries van de gotische kelder dringen. Een andere plek om te bezoeken: Basque Museum en de geschiedenis van Bayonne gehuisvest in een prachtig 17e eeuw, of de Leon Bonnat museum gelegen nabij de oevers van de Adour. Gelegen aan de oevers van de Nive, de Hallen van Bayonne zijn ook een belangrijk deel van de stad. U kunt ook naar de Bayonne City Hall en loop naar het park Léon Bonnat. Vergeet niet om een ​​omweg naar de arena's van Bayonne tijdens uw verblijf in het Baskenland.

Activiteiten in Bayonne:

Bayonne is ook bekend om zijn tradities, zoals ham eerlijk, de beroemde chocolade, het theaterfestival, traditionele feesten, stierengevechten, rugby en Baskisch kaatsspel. Veel activiteiten die je kunt ontdekken en oefenen in Bayonne. Het hele jaar door biedt de stad Bayonne geweldige artistieke evenementen, feestelijk of sport. Bayonne is ook een stad van sport en spel. We oefenen raften, kanoën, paragliding, mountainbiken, golfen en surfen in de omliggende Baskische dorpen. Terug in het hart van de stad, kunt u een wellness-break te ontsnappen spa te maken, of ontspannen op de 20 tracks van kegelen ster, of een wandeling langs de vele kunstgalerieën.


www.bayonne-tourisme.com