Campers

Kampeerplaatsen met gestabiliseerd grind zijn aangelegd om het hele jaar door campers te kunnen ontvangen.

U heeft 24/7 toegang tot uw standplaats dankzij het toegangssysteem met magnetisch kaartje.

U kunt heel gemakkelijk met de bus naar St Jean de Luz, Biarritz, Hendaye: de halte is op 200m van de camping.

Er is een serviceplaats om uw camper te legen en te vullen.

Camperplaats aan de Baskische kust

De camping Larrouleta verwelkomt motorhomes op een speciale locatie die perfect is uitgerust voor hun comfort. U vindt alle verwachte services om te genieten van het comfort van uw voertuig: servicegebied voor het legen van afvalwater en de drinkwatervoorziening, beveiligde woonruimte toegankelijk via magnetische kaart, 10-amp elektrische aansluiting.
In een gemeubileerd busje of een klassieke camperplaats, zult u zeker diensten vinden die aan uw verwachtingen voldoen. In een landschapsomgeving met uitzicht op de bergen, zult u genieten van perfect vlakke en gestabiliseerde percelen om uw voertuig in elk seizoen onder te brengen. De camping Larrouleta is volledig gewijd aan liefhebbers van traditionele caravancamping.
We hebben geen verhuur. De campers zijn het voorwerp van al onze attenties en we zorgen ervoor hen het beste comfort te bieden.
Voor uw tussenstop in Baskenland garanderen wij u een verblijf in een rustige omgeving en een rustzone van de meest veilige. Ter plaatse kunt u uw voertuig terugnemen om de talrijke bezienswaardigheden in de buurt te ontdekken of om zonder voertuig te rijden dankzij het belangrijke netwerk van bussen dat beschikbaar is binnen 200 m van de camping.

Bezoek het Baskenland per camper

Het reizende verblijf in de camper is een ideale manier om Baskenland te ontdekken. Een rijk en gevarieerd gebied, het Baskenland heeft evenveel te bieden langs zijn kustlijn als in zijn landen. In campers kun je verschillende routes ondernemen en grote thematische excursies ondernemen: ontdek de mooiste dorpen van de Labourdines, de paden van Compostella of Baskische ciderhuizen dankzij de praktische bruikbaarheid van je voertuig! Van Biarritz tot Hendaye zijn de dorpen aan de Franse Baskische kust zeker een bezoek waard: Guétary, Ciboure, Urrugne, ontdek charmante landschappen en typische dorpjes tussen baaien, stranden, havens en pelota-frontons. In het binnenland kunt u met een gekozen route zonder tijd of organisatie het erfgoed van de dorpen Sare, Saint-Jean-Pied-de-Port, Bidarray, Itxassou of Espelette ontdekken. Door per camper op de camping Larrouleta te verblijven, kunt u gemakkelijk een leuke excursie aan de Spaanse kant overwegen: El Pais Vasco bevat ook vele schatten. Het is met al je tijd dat je het prachtige San Sebastian op Cantabrië kunt ontdekken en zelfs naar Bilbao kunt pushen. In een camper, leef het Baskenland in je eigen tempo en in volledige vrijheid!