Ligging en toegang

Hoe kom je bij de camping Larrouleta in Baskenland

- Met de auto: vanuit de noordelijke helft van Frankrijk leiden alle routes naar de camping Larrouleta in Urrugne u door
Bordeaux.
Op het hoogtepunt van Bordeaux, of u nu uit Straatsburg, Lyon, Parijs of Nantes komt, moet u op de snelweg A63 splitsing maken naar Bayonne en Hendaye.
Als u vanuit het zuidoosten komt, neemt u de snelweg A64 op het niveau van Toulouse richting Bayonne en vervolgens de A63 richting Saint-Jean-de-Luz.
Vanuit Spanje gaat u terug naar Urrugne via Pamplona of via Bilbao.

Neem afslag 2 "St Jean de Luz Sud" en kies vervolgens richting Urrugne (D810)

Door de D810:
- Vanuit het noorden, na het oversteken van St Jean de Luz, volg de richting "Urrugne, Hendaye". Rijd 3 km en sla de eerste weg rechtsaf (Socoa Road) na de ingang van de snelweg.

- Komende vanuit het zuiden, volg de richting Saint Jean de Luz. Na het passeren van de rotonde in het dorp Urrugne, rijdt u 1 km en slaat u linksaf (Socoa road)

- Met de trein:

Het dichtstbijzijnde treinstation, bereikbaar met de bus op lijn 816 (halte Larrouleta voor de camping), is Saint-Jean-de-Saint-Jean.

Luz. Het wordt bediend door de TER-lijnen tussen Bordeaux, Hendaye en Dax, en met de TGV vanuit Parijs-Montparnasse.


Stop bij het station St Jean de Luz-Ciboure en neem vervolgens lijn 816 in de richting van hendaye tegenover het busstation. Stap uit bij de halte "Larrouleta".


Met het vliegtuig: de luchthaven Biarritz-Pays-Basque ligt op minder dan 20 km van de camping Larrouleta en is bereikbaar met het busnetwerk. Lijn 816 rijdt zonder overstappen van de luchthaven naar de camping, via Saint-Jean-de-Luz.GPS : Latitude 43.370255 / Longitude -1.686263

plan d'accès au camping

Uw reisroute van :
Laden van de route

Bekijk een grotere kaart met OSM