ACSI

Camping Baskenland accepteert ACSI kortingskaart

Het principe van de Acsi-kaart

De ACSI-kaart, ook wel acsi-clubkaart genoemd, is een kaart die u moet aanschaffen en die u moet houden wanneer u naar een camping wilt gaan die deze kaart accepteert.

Het biedt u de mogelijkheid om te profiteren van zeer interessante tariefvoordelen voor een of meer nacht (en) op de camping, waarbij het tarief varieert van 14 tot 18 euro per nacht, in het algemeen volgens de gekozen camping. Deze kortingen die u geniet van de club Acsi zijn alleen van toepassing tijdens het laagseizoen (behalve in juli en augustus).

Larrouleta: een Acsi-camping aan de Baskische kust

De camping Larrouleta, het hele jaar geopend, is een ACSI-camping in Baskenland, dus u kunt uw ACSI-kampeerkaart op onze camping gebruiken.

Dankzij de ACSI-kaart kunt u een nacht op de camping doorbrengen voor 2 personen (en een hond), waarbij de elektriciteit wordt inbegrepen voor 16 euro.

Profiteer van dit ACSI-voordeel om het Franse Baskenland (Saint Jean de Luz, Biarritz) en het Spaans (Irun, San Sebastian, Bilbao) en de verschillende evenementen in het laagseizoen te ontdekken.