Optimaal comfort kampeerplaats

Locatie van 110 m²

Al onze optimaal comfort plaatsen zijn afgescheiden door gebloemde heggen, en hebben een oppervlakte van minimaal 100 m².
Uw kampeerplaats is uitgerust met 10A elektra, een watertappunt en afvalwater-afvoer.Wij hebben voor u optimaal comfort plaatsen met gras, voor uw tent, caravan of camper, maar ook met grind voor meer comfort in het laagseizoen.

Kies voor de huur van een comfortabele camping

Om volop te genieten van de campinggeest tijdens uw verblijf in Baskenland, kiest u voor een comfortabele locatie! Ideaal voor een groene omgeving met het gezin in de beste omstandigheden van dagelijks comfort, deze bevoorrechte percelen hebben een uitzonderlijk oppervlak waardoor u de grootste tenten of geavanceerde caravan kunt installeren.
Kinderen vinden ruimte om te spelen, u kunt ontspannen op een ligstoel en uw tuinmeubilair installeren zoals u dat wilt. De bomen en bloeiende hagen maken van uw camping een echte privétuin waar u zich ontspant.
De afvoer van afvalwater, drinkwater en elektriciteit stelt u in staat om in uitstekende omstandigheden in een camper of caravan te verblijven. De 10-amp-aansluiting is voldoende om de beste apparatuur van stroom te voorzien.

Prijzen

Simuleer de prijs van uw verblijf door deze link te volgen (alleen de data en gegevens van uw verblijf zijn nodig om de simulatie uit te voeren).

Grand Confort herbe

Grand Confort gravier